Meer informatie?  Bel JVV Automotive     0487-503103 of mail ons    info@jvvautomotive.nl

 

Over ons

JVV Automotive

Geboren voor auto’s.

Welkom op de website van JVV Automotive, een jong dynamisch autobedrijf gestart in 2017 door mij,  Jeroen van Venrooij. Geboren in 1987 en van kinds af aan al gefascineerd door alles wat met techniek te maken heeft. Auto’s hebben altijd centraal gestaan in mijn leven, later ook het sleutelen aan brommers en karts. Mijn HAVO-opleiding heb ik afgebroken om mijn handen vuil te gaan maken op het ROC Motorvoertuigentechniek in Tiel waar ik onderaan de ladder begonnen ben als Assistent Autotechnicus, opgevolgd door Autotechnicus en Eerste Autotechnicus. Na diverse pogingen om de toenmalige chef werkplaats te spreken te krijgen van de lokale VW/Audi-dealer, de kans gekregen om daar als zaterdaghulp te beginnen. Hier heb ik de fijne kneepjes van het vak geleerd als monteur/technisch specialist en uiteindelijk werkplaats-chef in 2011, wat in 2016 bekroond werd met een belangrijke overwinning op het gebied van kwaliteit.

Hierop reisde de vraag, wat nu? Na lang overwegen besloten om in 2017 samen met mijn vrouw Imke een nieuwe uitdaging aan te gaan: Het starten van een eigen autobedrijf dat zich specialiseert in het onderhouden en repareren van auto’s van de VAG-groep maar waar ook auto’s van andere merken welkom zijn!

Waarom JVV

 1. Expert in VAG-merken
 2. Persoonlijke aandacht en onderhoudsadvies op maat
 3. Wij werken met topmerken ( Michelin, Castrol, Tec4, MANN Filters, Brembo, ATE, Bosch, Continental, Gyeon, Sonic , 3M, Dreumex, Gates, Midlock, Phillips, Knipex, HPX, Hitachi, Hella, Motip, Stahlwile, Loctite, Innotec, VW/Audi originele delen)
 4. 100% kwaliteit
 5. Transparant
 6. Service Chat ( samen auto bekijken / uitleg over de auto)
 7. 1 aanspreekpunt voor alles rondom uw auto

Waarom JVV Automotive?

 • Gespecialiseerd in Audi & Volkswagen
 • Persoonlijk contact en advies
 • Wij staan voor 100 % kwaliteit
 • Gratis service chat (op afspraak)

Onderhoudsbeurt, APK of reparatie laten uitvoeren?

Bel direct voor een afspraak
 
Je kan altijd langs rijden als er wat is en dan proberen ze je ook gelijk te helpen, dat is service.
Jan Broekhof
 
Reparatie

Reparatie

Voor alle reparaties zowel groot als klein bent u bij JVV Automotive aan het juiste adres. Onze werkplaats is uitgerust met alle moderne gereedschappen en apparatuur om de klus te klaren.

Onderhoud

Onderhoud

Laat het onderhoud van uw auto maar aan JVV Automotive over! Wij onderhouden uw auto met veel passie en vakmanschap, zodat u er geen omkijken naar heeft.

Diagnose

Diagnose

Brand er een lampje op uw dashboard, klinken er waarschuwingsgeluiden of heeft u een andere klacht? Maak snel een afspraak om diagnose te laten stellen aan uw auto.

APK Keuring

APK Keuring

De APK-keuring is in het leven geroepen om de veiligheid van uw auto te waarborgen. Onze APK2-keurmeester zorgt ervoor dat u veilig en vertrouwd onderweg bent.

 

Bezoekadres

Van Heemstraweg 38i
6658 KH Beneden-Leeuwen

Contact gegevens

Social Media

Openingstijden

 • Maandag8.30 uur - 12.00 uur
  13.00 uur - 17.30 uur
 • Dinsdag8.30 uur - 12.00 uur
  13.00 uur - 17.30 uur
 • Woensdag8.30 uur - 12.00 uur
  13.00 uur - 17.30 uur
 • Donderdag8.30 uur - 12.00 uur
  13.00 uur - 17.30 uur
 • Vrijdag8.30 uur - 12.00 uur
  13.00 uur - 17.30 uur
 • ZaterdagGesloten
 • Onderwerp

 • NAW-gegevens

 • Extra informatie